Kontakt

Tobias Hjelm

Projektledare

+46 (0)70-887 07 40

Maila

Projektledare. Elitidrottare. Tobias har en förmåga att nörda ner sig i saker. Förr var padel. Då blev han typ bäst. Sen var det längdskidor. Men där någonstans gick höften sönder - och nu för tiden bakas det napoletanska pizzor. Vi snackar jäsningsprocesser, importerade tomater… Ja, ni fattar. Tobbe blir helt enkelt väldigt bra på det han nördar ner sig i. Kanske är det därför han kan lyckas styra våra kreativa projekt med sådan bravur?

Thomas Olsson

Projektledare

+46 (0)70-887 71 78

Maila

Projektledare. En drömmarnas man. Hade Thomas fått bestämma , hade han helst gått runt i måttsydda kostymer och åkt nedcabbat i en Mercedes Pagoda mellan vingårdar runt Nice och Avignon. En vacker dag, kanske. Men tänk vad bra det är att få ha en riktig drömmare på kontoret. Thomas är nämligen en av vår samtids bästa idésprutor. Allt är möjligt, bara man vill!

Jonny Vilmén

Projektledare

+46 (0)70-887 78 74

Maila

Projektledare. Superfarsa. Byggmästare. Ibland känns det som om att Jonny har 48 timmar på sitt dygn, medan vi andra får nöja oss med 24. När han inte snickrar på huset, hjälper han oftast till att renovera hos någon annan. Han är snäll på det sättet, vår Jonny. Tala ordet ’fika’, så är han där på en minut. Ja, när Jonnys helg är över har det oftast slunkit ner en rulltårta eller två.

Björn Nordén

VD

+46 (0)70-718 18 17

Maila

Boss. Chef. Att Björn styr skutan som verkställande direktör - det känns självklart. Men vad vi inte förstår är varför han inte har byggt en egen padelbana än. För han älskar ju att smasha på sweet spot. Eller ett fågeltorn. För han älskar ju att fotografera. Eller en talarstol. För han bemästrar verkligen konsten av att hålla låda (läs monolog). Det är ju inte för inte som han är präst i grunden.

Michael Clauss

Musikproducent

+46 (0)70-887 76 02

Maila

Musikproducent. Kreativt geni. Finns det någon trend som Micke inte har testat? Meditation, yoga, paleodiet. Listan kan göras lång. Förr i tiden var han innebandyproffs. Nu för tiden badar han mest isbad. ”Det är det bästa för kropp och själ”, som han själv förklarar det. När Micke inte badar kallt, sitter han oftast i en varm studio och producerar krispiga ljudspår till våra kunder.