Smålandsvillan

Mycket hus för pengarna!

Smålandsvillan - kanske ett av Sveriges mest prisvärda alternativ då det kommer till att bygga riktigt schyssta hus till en bra peng! Deras distinkta devis “Mycket hus för pengarna” är inte för intet. 

Smålandsvillan arbete med audio branding visar hur uthållighet och långsiktighet i arbetet med en genomtänkt ljudidentitet kan förstärka varumärkeskännedomen och skapa en starkare koppling till sin målgrupp.

2013 vände sig Smålandsvillan till oss med en önskan om att skapa en radioreklam som skulle stärka deras top-of-mind-position och generera snabba leads. Vi skapade en radioreklam för ändamålet men hittade även ackorden och melodierna som skapade den karakteristiska “Smålandsvillan-logotypen”. Ljudlogotypen har idag blivit en viktig del av Smålandsvillans varumärkesidentitet och skapar en direkt igenkänning. Initialt användes endast ljudlogotypen med vokaler (Smålandsvillan), men idag är den etablerad och känns igen både med och utan vokaler.

Smålandsvillan jobbar konsekvent med sin ljudidentitet över alla medieplattformar, vilket bidrar till en enhetlig varumärkesupplevelse.

”Smålandsvillan-logotypen”, är ett utmärkt exempel på en ljudlogotyp som gjort jobbet och utvecklats över tid för att hela tiden lira med samtiden. 

Ljudprofil

Känsloyttring - Pang-erbjudande

Känsloyttring - Sommaridyll

Radioreklam

Första radioversionen