Unibet

Ljudprofil

Reklamlåten som inte känns reklamig. Unibetlåten har gått over and beyond. Den har förenat oss under otaliga fotbolls-VM, skrikit folk hesa på efterfester och skapat en otrolig igenkänning genom olika generationer. Vi vågar nästan säga att det är Sveriges stående inofficiella Sverigelåt i mästerskapssammanhang. 

Unibets “för oss alla” är ett exempel på hur ett företag kan jobba med vokaler (text) utan att vara övertydliga i sitt budskap. Med fraser som “inget som slår, känslan man får, när ditt älskade lag, står upp år efter år”, “vi står enade här” och “vi samlas ihop, alla tar del, hyllar oss alla, med kärlek för spel”, blev låten en dundersuccé under fotbolls-VM 2012. Vi har levererat olika typer av ljudproduktioner till Unibet i många år nu - ofta baserat på originallåten vi tog fram för ett decennium sedan.

2018 var det dags för en uppdatering av originallåten inför damernas VM i England. “Den kommer hem” bygger på ursprungslåten, men med vokaler som ger en tydlig blinkning till Englands “It’s coming home”.  

Ljudprofil

Orchestral - Soundtrack

Original - Ljudprofil

Spanien - Ljudprofil

Radioreklam

No items found.